ALGEMENE VOORWAARDEN

Bestellingen: Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. Wees er zeker van dat u de hele bestelling af maakt en klik op het laatst op bestelling bevestigen.  Krijgt u geen orderbevestiging per e-mail dan is er iets misgegaan. Neem dan contact op via de mail (info@hipknipje.nl)

Hipknipje behoudt zich het recht om een bestelling zonder opgave van reden te annuleren.

Voorraden: Mocht een door u besteld artikel niet aanwezig zijn, wordt u hier over geïnformeerd. Hipknipje behoudt zich het recht om een besteld product op detail te laten afwijken van afbeeldingen op www.hipknipje.nl of www.facebook.com/hipknipje

Prijzen: Alle genoemde prijzen op de website zijn in euro, inclusief BTW en exclusief verzend- en verpakkingskosten.

Betaling: Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan. U kunt via iDEAL betalen.

Levertijd/ werkdagen HIPKNIPJE: Bestellingen worden, na ontvangst van betaling, binnen 5 werkdagen verzonden naar het door u opgegeven adres. “HIPKNIPJE” is niet aansprakelijk voor verkeerd ingevulde adressen bij de bestelling.

Verzending/ verpakking: De verzending van uw bestelling gaat indien mogelijk via brievenbuspost (PostNL). De verzend- en verpakkingskosten zijn vastgesteld op € 2,00 per bestelling muv de tassen. (naar Duitsland € 5,00) Uw bestelling wordt met zorg verpakt (bubbeltjesenvelop) en verzonden. “HIPKNIPJE” is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen door verzending.

Copyright/Auteursrechten: Op alle afbeeldingen en teksten op de site van www.hipknipje.nl en www.facebook.com/hipknipje berusten auteursrechten. Overname in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van “HIPKNIPJE”. Mocht dit gebeuren zal “HIPKNIPJE” u hierop aanspreken en indien nodig gerechterlijke stappen ondernemen.

Garantie: Volgens de wet kopen op afstand hebt u het recht de producten binnen 7 dagen te ruilen. Neem in dit geval eerst contact op via info@hipknipje.nl. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag exclusief verzend- en verpakkingskosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.

Hipknipje wil benadrukken dat de producten met de hoogst mogelijke zorg worden vervaardigd met de hand. Helaas is het mogelijk dat onderdelen loslaten. HIPKNIPJE voelt zich hiervoor verantwoordelijk maar is niet aansprakelijk. HIPKNIPJE vraagt van haar klanten in redelijkheid hierover het gesprek te voeren en zal haar klanten vragen in eerste instantie te proberen het product met “secondelijm” te repareren. “HIPKNIPJE” gaat er vanuit dat het product wordt gebruikt waarvoor het is bedoeld.  (“alles kan kapot”). Laat uw kind jonger dan 3 jaar niet met een haaraccesoire spelen, dit ivm het mogelijk loslaten van "kleine"onderdelen, het is immers geen speelgoed. Uw kind jonger dan 3 jaar niet onder toezicht dan geen haaraccesoire in de hand/haren.

© 2012 - 2024 www.hipknipje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel